A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

На підсумковій медичної раді Южноукраїнської міської лікарні проаналізовано ефективність роботи колективу в 2018 році

Дата: 21.01.2019 15:55
Кількість переглядів: 314

Комунальний заклад «Южноукраїнська міська лікарня» є лікувально-профілактичним закладом, який працює, як важлива ланка єдиної системи радіаційної безпеки об’єктів ядерно-паливного циклу.

На підсумковій медичної раді за участю заступника начальника УОЗ МОДА Чинякової Л.Б. фахівці КЗЮМЛ відзвітували про підсумки роботи протягом 2018 р.

Проаналізовано головні напрямки діяльності лікарні, фінансове забезпечення, зміцнення матеріально – технічної бази, підвищення кваліфікації персоналу його соціальний захист, та головне готовність до роботи в умовах триваючий реформи системи охорони здоров’я м. Южноукраїнська.

В змістовної доповіді заступник головного лікаря з медичної частини Шикерська В.Л. відобразила стан формування моделі госпітального округу на території м. Южноукраїнська, відпрацювання моделі функціонування лікарні в складі Вознесенського госпітального округу. Висвітлено проблемні питання, які потребують вирішення для сталої роботи госпітального округу, цю інформацію доведено до відома та розгляду депутатів Южноукраїнської міської ради.

Наявність в лікарні кваліфікованих фахівців, сучасного медичного обладнання, розвиненої організаційної структури закладу, комфортні умови перебування хворих (гаряча, холодна вода цілодобово, централізоване опалення, дієтичне харчування), висока доступність для населення кваліфікованої медичної допомоги, яку надають лікарі консультативної поліклініки, надає можливість КЗЮМЛ надавати кваліфіковану медичну допомогу хворим Вознесенського госпітального округу в якості найбільш потужної в регіоні лікарні інтенсивного лікування першого рівня.

В 2018 р. в КЗЮМЛ придбано обладнання: на суму 22 млн. 629,5 тис. грн. Операційні столи та хірургічні світильники, монітор пацієнта з капнографією, система інтенсивної терапії та інкубатори для новонароджених, лампа для фототерапії, система ультразвукова діагностична, ультразвукова система з трьома датчиками, стаціонарний рентген-діагностичний комплекс на 2 робочих місця з цифровим детектором, система рентгенівська діагностична мобільна, станція моніторингу стану хворого, 19 медичних ліжок, електричне ліжко для породіль, машина мийно-дезінфекційна автоматична, автоматичний біохімічний аналізатор, гематологічний аналізатор, наркозно-дихальний анестезійний апарат для дорослих, дітей та новонароджених на візку MORPHEUS M, офтальмоскоп, щілинна лампа та інше.

На підсумковій медичній раді ще раз було наголошено, що здоров’я населення міста завжди буде під надійним захистом медичних працівників КЗЮМЛ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора