A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Навчання медичного персоналу

Дата: 30.07.2021 14:19
Кількість переглядів: 114

             З 4 червня в Україні розпочався перехідний період впровадження електронних лікарняних. Цей процес триватиме до 31 серпня, згідно з наказом МОЗ від 1 червня 2021 року № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки». Медичний висновок про тимчасову непрацездатність - це перший та найголовніший електронний документ, з якого і починається процес формування електронного лікарняного. 

         Медичні висновки про тимчасову непрацездатність зобов’язані формувати заклади охорони здоров’я та фізичні особи-підприємці, які отримали ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики та здійснюють експертизу з тимчасової втрати працездатності. Незалежно від того, чи має заклад договір з Національною службою здоров’я України.  

         Тому від сьогодні в КНП «Южноукраїнській міській багатопрофільній лікарні» спеціаліст Simplex-Med почав проводити навчання медичного персоналу щодо формування висновків про тимчасову непрацездатність. Формат навчання для кожного лікаря індивідуальний, при якому є можливість пропрацювати досконально кожне питання та закріпити матеріал.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора