A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня поповнила свої кадри

Дата: 15.09.2021 15:36
Кількість переглядів: 170

Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня поповнила свої кадри 

Всім відомо,  що останні роки Україна переживає кадровий голод в медичній сфері. Не стало це винятком також для нашого міста. Комунальне некомерційне підприємство «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» має гостру потребу в кваліфікованих лікарських кадрах. Наявний кадровий дефіцит приводить до справедливих скарг зі сторони мешканців нашого міста, від чого страждає доступність та якість надання медичної допомоги.

Очільники  медичних закладів борються за кожного лікаря та медичного працівника, адже це основний ресурс для лікарні та надважлива потреба для пацієнта.

Не зважаючи на те, що знайти лікарів для нашого міста дуже складно адміністрація закладу доклала максимум зусиль і в поточному місяці цього року до нашої лікарні прийшла на роботу молодий фахівець лікар – дерматовенеролог.

Мартинко Євгенія Олегівна – досвідчений лікар – дерматовенеролог. Закінчила Українську медичну стоматологічну академію. Працювала лікарем –дерматовенерологом в Арбузинській центральній лікарні з 2014 по 2021 р. З них з 2018 по 2019 р. займала посаду заступника головного лікаря з медичної частини. Медичний стаж роботи  складає 9 років, лікарський – 7 років.

З 15.09.2021 року лікар – дерматовенеролог Євгенія Олегівна приступила до своїх обов’язків та веде прийом в консультативній поліклініці КНП «ЮМБЛ». Довідки за телефоном: 4-62-60, 5-51-12 (реєстратура).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора