A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Капітальний ремонт ліфтів

Дата: 12.08.2022 10:25
Кількість переглядів: 50

Останнім часом, жителі міста часто обговорюють питання непрацюючих ліфтів в КНП   «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

Тож  Адміністрація КНП «ЮМБЛ» хоче надати  роз’яснення  мешканцям щодо ситуації  з приводу роботи ліфтів. Для безпечної роботи ліфтів необхідно планове технічне обслуговування . З моменту експлуатації ліфтів ( а це понад 40 років) жодного разу не проводили капітальний ремонт, що призвело до критичної ситуації з їх експлуатації. Відповідно висновків експертизи « Чорноморського Експертно-Технічного центра Держпраці»  вони визнані аварійними та непридатними до використання.  Наразі нашому закладу виділено 2002105 грн . з міського бюджету на ремонт та експлуатацію, але у зв’язку з військовим станом  нашої країни   процес значно затримувався.

Шановні мешканці  та гості  ОТГ м. Южноукраїнська  приносимо свої вибачення  за тимчасові  незручності та просимо вас віднестись до даної ситуації з порозумінням.  Відсьогодні розпочато роботи з капітального ремонту ліфтів. Повне відновлення експлуатації ліфтів планується до кінця вересня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора