A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Колектив Южноукраїнської міської лікарні відзначив свій ювілей.

Дата: 02.02.2019 16:13
Кількість переглядів: 296

40-річчя колективу – знаменна цифра, яка відображає що трудовий потенціал колективу склався, був перевірений на міцність у всіх перипетіях, які виникали на шляху надання медичної допомоги мешканцям міста.

В урочистих заходах з нагоди свята взяли участь: начальник Управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації Павло Георгієв, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, директор департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Ельвіра Гехад, начальник управління молоді, спорту та культури Неля Захарко, провідні керівники адміністрації та профспілкового комітету Южноукраїнської АЕС та Южноукраїнської об’єднаної організації профспілки.

Комунальний заклад «Южноукраїнська міська лікарня» є лікувально-профілактичним закладом, який працює, як важлива ланка єдиної системи радіаційної безпеки об’єктів ядерно-паливного циклу України. У минулому році фахівці лікарні провели роботу щодо створення госпітального округу на території м Южноукраїнська, його функціонування в складі Вознесенського госпітального округу. Визначено профіль роботи лікарні, як лікарні інтенсивного лікування першого рівня. Поліпшено матеріально – технічну базу закладу – придбано сучасне медичне обладнання та апаратура на суму 22 млн. 629,5 тис. грн, зроблений ремонт приміщень на суму 1 млн. 230 тис. грн.

 

На урочистих заходах керівники міської виконавчої влади, провідні керівники адміністрації та профспілкового комітету Южноукраїнської АЕС та об’єднаної організації профспілки, начальник Управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації, сердечно привітали колектив лікарні з ювілеєм, позначив подальші напрямки розвитку діяльності лікарні. Особливо підкреслили важливість збереження кадрового потенціалу, соціальний захист, готовність до роботи в умовах триваючий реформи системи охорони здоров’я м. Южноукраїнська. Керівник медицини області детально проаналізував роботу підрозділів закладу, надав завдання з підвищення ефективності роботи фахівців лікарні.

Кращі художні колективи м. Южноукраїнська прикрасили свято яскравими концертними номерами.

На урочистих заходах керівники міста, об’єднаної профспілки та представники адміністрації, профспілки ВП ЮУАЕС кращим працівникам та ветеранам праці лікарні вручили відзнаки та почесні грамоти, ще раз було наголошено, що здоров’я населення міста завжди буде під надійним захистом медичних працівників КЗЮМЛ!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора