A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Рекомендації для осіб,які потребують консультації лікаря

Дата: 24.03.2020 09:25
Кількість переглядів: 195

Свідома самоізоляція та обмеження прямого контакту зі скупченнями людей - єдиний надійний спосіб убезпечити себе та оточуючих від ГРВІ та COVID-19. Саме тому,мінімізувати ризики подальшого зараження не лише пацієнтів,а й працівників медичної галузі - має бути пріоритетною політикою виключно всіх закладів охорони здоров’я України. Варто відзначити,що пацієнти з першими ознаками захворювання взагалі не повинні відвідувати лікарню,щоб не заразити медичний персонал та інших відвідувачів.

Уникнути тісного контакту з потенційно зараженими пацієнтами можливо шляхом проведення дистанційних консультацій в форматі "лікар-пацієнт". Пацієнт з основними симптомами ГРВІ або COVID-19 може спокійно говорити про свої скарги,а лікар - дистанційно в динаміці відстежувати стан пацієнта або приймати оперативні рішення щодо екстреної допомоги.

Отримання консультацій сімейного лікаря дистанційно - це реальний дієвий інструмент запобігання поширенню COVID-19 та ГРВІ в Україні.

Це важливий соціальний крок щодо запобігання поширення COVID-19,збереження життів та здоров'я всіх громадян та виконання прямих наказів керівництва держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора