A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Привітання від завідуючих КНП "ЮМБЛ" з професійним святом медичного працівника

Дата: 19.06.2020 11:40
Кількість переглядів: 217

У третю неділю червня в Україні традиційно відзначають День медичного працівника – свято, що покликане нагадати наскільки важливою є робота медиків.

Шановні колеги, сьогодні весь світ стикнувся з новою загрозою і саме нам випала нелегка доля та честь стояти на передовій у цій непростій боротьбі.
Докладаючи максимум зусиль, ризикуючи власним життям, кожен з вас щодня наражається на небезпеку, працюючи з пацієнтами, хворими на COVID-19 на своєму робочому місці – у кареті екстреної медичної допомоги, у відділенні інфекційної лікарні, у приймальному відділенні, під час відвідування хворого вдома – робить свою непросту шляхетну справу. Ваші руки дарують радість життя, вселяють віру у зцілення.
З початку епідемії медичними працівниками лікарень першої хвилі надано допомогу майже трьомстам хворим з підозрою та підтвердженим діагнозом COVID-19. Під спостереженням лікарів первинної ланки пройшло амбулаторне лікування більше шестисот осіб. Ми згуртувалися навколо вирішення цієї проблеми. І саме завдяки цьому в області вдалося стабілізувати ситуацію, не допустити спалаху захворювання.
Ваша праця завжди вкрай вагома та необхідна для суспільства, адже ви стоїте на варті найціннішого - життя та здоров’я громадян. Ви невтомно приходите на допомогу, підтримуєте, радите, рятуєте.
Професія потребує від вас гідного виконання своїх обов’язків, самовідданості, відповідальності, чималих знань та душевних сил. Прийміть щирі побажання міцного здоров’я та стійкості, успіхів у вашій діяльності. Піклуючись про пацієнтів, не забувайте берегти й себе.
Нехай між вами та пацієнтами завжди панує взаєморозуміння і на вашу адресу якнайчастіше лунають слова вдячності за надану професійну допомогу.
З Днем медичного працівника! Дякую за вашу благородну та нелегку працю!

З ПОВАГОЮ АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАВІДУЮЧИХ КНП "ЮМБЛ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора