Харчування під час пандемії
Достатнє та повноцінне харчування є важливою складовою здоров’я людини. Тож питання про те, як правильно харчуватися під час пандемії COVID-19 хвилює людей.
Як зазначає World Health Organization Ukraine, їжа та харчові добавки не можуть захистити від COVID-19 або вилікувати захворювання, проте здорове харчування необхідне для підтримки функцій імунної системи. Крім того, збалансований раціон дозволяє зменшити ймовірність виникнення інших проблем зі здоров'ям, зокрема ожиріння, захворювань серця, діабету і деяких видів раку.
Раціон повинен складатися з різноманітної їжі (зокрема фруктів та овочів). Сіль, жири та масла необхідно вживати в помірних кількостях. Важливо пити достатньо води, не зловживати алкоголем.
Ситуація з протидії поширенню коронавірусу у Миколаївській області знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації та управління охорони здоров’я облдержадміністрації.