A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Зустріч з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області

Дата: 06.07.2021 15:58
Кількість переглядів: 128

06.07.2021 року в конференц-залі відбулася зустріч колективів КНП «ЮМБЛ» та НКП «ЮУ МЦПМСД» з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області. Пономаренко Олена Ігорівна, Мохоньок Лариса Леонідівна, Кротова Алла Володимирівна провели роз’яснюючи роботу щодо реабілітаційного лікування застрахованих осіб після хвороб, травм, операцій, а також, актуальних на сьогодні, постковідних станів у пацієнтів стаціонарного лікування.

         Особливо детально розглядалися питання щодо правильності оформлення направлення на санаторне лікування.      Представники Фонду соціального страхування особливо наголошували на тому, що кожен застрахований пацієнт стаціонарного лікування, який потребує реабілітації після загострення хвороби, має право на безоплатне перебування в профільному санаторії.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора