A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

«Наші ангели в білих халатах»

Дата: 10.08.2021 10:44
Кількість переглядів: 156

               В Южноукраїнській міській багатопрофільній лікарні працюють лише професіонали лікарської справи, з багаторічним досвідом. Але так мало інформації про безцінну працю наших лікарів. Тому відсьогодні розпочинаємо рубрику «Наші ангели в білих халатах».

         Кобяков Олег Олександрович закінчив Ярославський медичний інститут за спеціальністю лікувальна справа. З 18 серпня 1989 року почав працювати в КНП «ЮМБЛ», що і стало його першим і єдиним місцем роботи. Має вищу кваліфікаційну категорію з хірургії. Працював лікарем-хірургом. З лютого 2018 року – завідуючий хірургічним відділенням.

         Чимало складних операцій, які врятували людські життя,  на рахунку Олега Олександровича. Ось одна з них.

         Пацієнт К., 88 років, доставлений донькою у важкому стані, зі значним виснаженням. Тривалий час хворів виразковою хворобою шлунку. Рубцювання виразок спричинило повне перекриття виходу зі шлунку, внаслідок чого пацієнт не засвоював їжу та воду.

         Проживає в іншому місті, де через виснаження та старечий вік в операції пацієнту відмовили. Без оперативного лікування чоловік був приречений на швидку смерть.

         Після короткої підготовки, 27.05.2020 року прооперований в хірургічному відділенні КНП «ЮМБЛ», оперуючий хірург – Кобяков Олег Олександрович. Виконано видалення виразкових рубців, прохідність вихідного шлунку відновлено. Ранній післяопераційний період пройшов благополучно.

         Оглянутий в серпні 2021 року. Апетит здоровий, значно додав у вазі. Самостійно доглядає за собою та паралізованою дружиною.

         Кобяков Олег Олександрович саме той хірург, який чітко усвідомлює свій обов’язок перед пацієнтами та щиро прагне їм допомогти здолати хворобу та повернутися до повноцінного життя.

         Хочеться побажати йому й надалі залишатися відданим своїй справі й ніколи не забувати про ту відповідальність, яка покладена на кожного, хто вирішив присвятити себе служінню людям.        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора