A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює подяку депутатам Южноукраїнської міської ради.

Дата: 05.10.2021 17:11
Кількість переглядів: 85

               Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює подяку депутатам Южноукраїнської міської ради, а саме: Мартинко А.В., Шикерській В.Л., Костову А.І., Рибаковій Л.А., Стоянову О.О., Акуленку О.А., Сабанюк А.В., Онищенку С.О., Хлобистовій В.В., Миронюку О.С., які виділили кошти з Фонду міської ради на матеріальну благодійну допомогу.

Завдяки допомозі вищезазначених депутатів було придбано:

  • металопластикові вікна в роздягальню рентгенологічного, дитячого відділення та кабінет функціональної діагностики;
  • м`який інвентар в акушерсько-гінекологічне відділення;
  • жалюзі в конференц-залу, дитяче відділення і в кабінет ЕКГ;
  • меблі та кондиціонер в інфекційне відділення;
  • ендоскопічні та ендохірургічні інструменти в кабінет ендоскопії.

Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем КНП «ЮМБЛ». Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток медичної галузі міста і безсумнівно, відчутна підтримка нашої лікарні.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що ваш приклад надихне й інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, міцного здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора