A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

До уваги мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади

Дата: 21.01.2022 14:03
Кількість переглядів: 101

26 січня 2022 року о 9.00 годині в приміщенні управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради буде працювати виїзна медико-технічна бригада Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства з обслуговування осіб з інвалідністю Миколаївської області.

Замовлення від осіб з інвалідністю будуть прийматися на протези кінцівок, ортези, ортопедичне взуття, корсети та бандажі.

Для обслуговування громадян, які перебувають на обліку в протезно- ортопедичному підприємстві, необхідно при собі мати паспорт та заздалегідь видане направлення управлінням соціального захисту населення Для отримання направлення потрібно до управління подати наступні документи:

1. Заяву про взяття на облік встановленого зразка.

2. Оригінал паспорта та копія паспорта (1,2 сторінка та прописка) - для дорослих, для дітей - свідоцтво про народження та його копія.

3. Оригінал ідентифікаційного коду та його копія.

4. Висновок МСЕК про встановлення інвалідності для осіб з інвалідністю, у разі, коли особа вперше звертається до департаменту або змінюється група і причина інвалідності.

5. Індивідуальну програму реабілітації (для осіб з інвалідністю та дитини з інвалідністю) або висновок ЛКК (для інших осіб, осіб з інвалідністю, група інвалідності яких установлена до 1 січня 2007 року як безстрокова або строк дії якої не закінчився), яка містить показання для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

6. Довідку про реєстрацію з місця проживання для дітей, у тому числі дітей з інвалідністю, віком до 16 років.

7. Посвідчення пенсіонера або отримувача державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства або дітям з інвалідністю.

Якщо звертається законний представник особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, іншої особи він подає разом із зазначеними документами свій паспорт та документ, що підтверджує його повноваження законного представника.

Враховуючи епідеміологічну ситуацію прийом громадян проводиться лише за умови наявності засобів індивідуального захисту та з дотриманням інших карантинних вимог.

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар Цвіточний, 6.4,1 поверх, кабінет №5, телефон 5-50-03.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора