A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

9 травня, відповідно до наказу директора КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», лікаря акушера-гінеколога ординатора  акушерсько - гінекологічного відділення, Козоріз Лесю Олександрівну призначено на посаду завідувачки акушерсько-гінеко

Дата: 11.05.2022 13:25
Кількість переглядів: 37

9 травня, відповідно до наказу директора КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», лікаря акушера-гінеколога ординатора  акушерсько - гінекологічного відділення, Козоріз Лесю Олександрівну призначено на посаду завідувачки акушерсько-гінекологічного відділення КНП «ЮМБЛ».

Федорович Ю.В. - професіонал своєї справи, відповідальний, готовий прийти на допомогу не зважаючи на час, досвідчений організатор, який вміє аналізувати показники роботи, приймати дієві рішення, щодо її покращення, постійно підвищує свою кваліфікацію,  має заслужений авторитет у колег, чуйний в ставленні до пацієнток, в його адресу не одноразово звучали подяки від пацієнток та їх рідних.

Подальша праця Федоровича Ю.В. як лікаря ординатора акушерсько-гінекологічного відділення дасть змогу йому продовжувати свою улюблену справу. Добре знаючи Юрія Володимировича, його досвід роботи, професіоналізм, впевнена, що він ніколи не відмовить в наданні практичної допомоги в любих ситуаціях.

Федорович Ю.В. підготував достойну заміну на посаду завідувачки відділення. Козоріз Л.О. протягом багатьох років роботи у відділенні мала змогу переймати досвід роботи старшого колеги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора