A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

«Наші ангели в білих халатах»

Дата: 14.09.2022 14:28
Кількість переглядів: 93

До вашої уваги традиційна рубрика «Наші ангели в білих халатах», в рамках якої ми продовжуємо розповідати про лікарів, які працюють в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».

З  дитинства Добровський Ярослав Валентинович мріяв стати лікарем. Для нього завжди був  прикладом  його дідусь фельдшер. Отож, коли настав час остаточного вибору майбутньої професії,  він не вагаючись обрав медичну сферу діяльності.

«Завдяки професії дідуся я знав про медицину не з чуток і міг уявити собі свою майбутню роботу. Мені  хотілося приносити користь людям, робити щось суттєве і значуще одночасно. Тому я вирішив вступити до Одеського національного медичного університету. Інтернатуру проходив в одній із лікарень Миколаєва, де отримав професійний досвід та сформувався як спеціаліст.

  За державним розподілом почав працювати лікарем-урологом в місті Южноукраїнськ в КНП «ЮМБЛ», де компетентний колектив та  всі умови для успішного розвитку. В цьому закладі я з задоволенням працюю та використовую весь свій досвід, знання та навички.

 Професія лікаря вимагає бути відповідальним за життя інших людей та  швидко приймати складні рішення, потрібно мати особливий характер, бути стресостійким. На мій погляд лікар – це покликання, неможливо зняти халат і перестати бути лікарем. Час від часу читаю медичну літературу, відвідую  спеціалізовані курси та тренінги. Без цього в медицині неможливо, тому що постійно з’являється щось нове, методи лікування коригуються. А лікарю потрібно бути в курсі всіх нововведень і відкриттів.»

Адміністрація КНП «ЮМБЛ»  хоче побажати Ярославу Валентиновичу професійного розвитку , успіхів в боротьбі за здоров'я наших пацієнтів, досягати поставлених цілей, набувати досвіду та бути майстром своєї справи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора