A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Протиаварійні тренування у КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

Дата: 15.06.2024 11:22
Кількість переглядів: 64

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

   

       12 червня 2024 року КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» взяла участь у проведенні загальностанційних протиаварійних тренуваннях спільних з філією  «Відокремлений підрозділ «Південноукраїнська АЕС». За сценарієм двох постраждалих в результаті ракетного обстрілу проммайданчику атомної електростанції було доставлено до КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня». Попередньо їм була надана долікарська медична допомога парамедиками та фельдшером здоровпункту ВП ПАЕС.

       В КНП  «ЮМБЛ» було залучено травматологічно-опікову бригаду, медичних працівників відділення анестезіології та інтенсивної терапії, медичних сестер операційного блоку для надання лікарської допомоги. Постраждалим додатково було проведено дозиметричний контроль та медичне сортування за системою ТРІАЖ . Після динамічної оцінки стану постраждалих та збору анамнезу та наданої лікарської допомоги було прийнято рішення про подальше обстеження в необхідно визначеному обсязі (рентгенографія, УЗД, тощо) та госпіталізація у травматологічну палату хірургічного відділення для надання спеціалізованої допомоги. Медики відпрацювали передачу інформації згідно Схеми оповіщення працівників КНП «ЮМБЛ» при надзвичайних ситуаціях,  алгоритм дій при масовому  надходженні постраждалих та вдосконалили навички надання медичної допомоги населенню при надзвичайних ситуаціях. 

       Поглиблені загальностанційні протиаварійні тренування в умовах,  наближених до реальних, відбуваються  в КНП «ЮМБЛ» другий рік поспіль. Колектив лікарні продовжує постійно поглиблювати та закріплювати навички надання медичної допомоги  населенню в  різних умовах, які створює нам життя. Не дивлячись на щоденну самовіддану працю колективу, обтяжену спочатку Covid-19, а нині  військовою агресією з боку Росії, медичний заклад продовжує розвиватися та вдосконалюватися заради благополуччя наших громадян.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора