A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

COVID-19: дотримання фізичної дистанції

Дата: 20.11.2020 14:19
Кількість переглядів: 200

Оскільки відомо, що вірус поширюється, коли люди знаходяться фізично поруч, під час пандемії COVID-19 рекомендується перебувати від оточуючих на відстані не менше метра.
Зазначається, що інфікована людина може передати вірус навіть якщо у неї відсутні будь-які симптоми COVID-19: під час розмови, через дихання, кашель або чхання.
Щоб зменшити ризик зараження або поширення коронавірусу, зазначає Національна служба здоров’я України, намагайтеся тримати відстань принаймні 2 м від людей, з якими не живете разом. Оминайте місця скупчення людей; уникайте рукостискань та обіймів при вітанні; не стійте впритул у чергах; відмовтеся від участі у заходах та святкуваннях, наскільки це можливо.
Носіть маску, яка закриває рот і ніс у громадському транспорті, таксі, громадських приміщеннях. Замініть громадський транспорт пересуванням пішки всюди, де це реально (зважаючи на відстань, погодні умови та власне самопочуття).
Працюючи в офісі, намагайтесь частіше провітрювати приміщення. Пам’ятайте про індивідуальний посуд, миття рук та дистанцію з колегами.
Фізична дистанція не передбачає соціальної ізоляції, проте є важливою порадою і захистом під час пандемії COVID-19.
Ситуація з протидії поширенню коронавірусу у Миколаївській області знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації та управління охорони здоров’я облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора