A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Відкриття відділення Нефрології та діалізу на базі КНП «ЮМБЛ»

Дата: 05.01.2021 15:01
Кількість переглядів: 167

В м. Южноукраїнськ Миколаївської області в найближчий час відбудеться відкриття відділення Нефрології та діалізу на базі КНП «Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні». За адресою м. Южноукраїнськ, вул. Паркова 3В, 3 поверх.

На сьогоднішній день ремонтні роботи завершені, відділення вже оснащене 5 сучасними апаратами Fresenius Medical Care 5008 S та необхідною системою водоочищення Aqua B plus для  приготування води діалізної якості. У відділенні 2 діалізні зали та ізолятор. Штат відділення укомплектований.

Відділення Нефрології та діалізу створене для надання послуги амбулаторного апаратного гемодіалізу для пацієнтів з Хронічною хворобою нирок IV –V ст. та  Хронічною нирковою недостатністю.

Звертаємо увагу, що послугою можуть скористатися не лише жителі міста, а й пацієнти з інших районів Миколаївської області.

Пацієнти, які мають Хронічну хворобу нирок IV –V ст. та Хронічну ниркову недостатність, можуть звертатися до завідуючої відділення – лікаря-нефролога – Сергієнко Анастасії Олександрівни.

Контактний телефон відділення – (051-36) 4-63-03.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора