A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Новини

Як надати першу допомогу: загальні правила

Перша допомога – це проведення найпростіших медичних заходів для порятунку життя, зменшення страждань потерпілого від надзвичайної ситуації і попередження розвитку можливих ускладнень.

10:07 23.03.2022

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» повідомляє про графік роботи відділення заготовки та переробки крові лікарні.

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» повідомляє про графік роботи відділення заготовки та переробки крові лікарні. Відділення працює кожну середу та четвер з 8:00 (проведення огляду та забору лабораторних аналізів) з наступним забором крові для переливання.

16:03 24.02.2022

З метою запобігання надзвичайних ситуацій, було проведено навчання для працівників КНП «ЮМБЛ».

З метою запобігання надзвичайних ситуацій майстер виробничого навчання з цивільного захисту Горбенко Олександр Сергійович провів навчання для працівників КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня». За словами учасників навчання, інформація була актуальна та корисна. У ході навчання було розглянуто наступні питання:

15:35 08.02.2022

Безпека на робочому місці

На сьогоднішній день кожна сфера суспільного життя зазнала впливу коронавірусної пандемії. Вона загрожує життю людей та піднімає безліч питань, що стосуються не тільки боротьби з епідемією у вузькому сенсі, а й всієї життєдіяльності суспільства. Деякі проблеми, які виникають через коронавірусну інфекцію, є актуальними і зараз, дуже багато питань виникає і в нашому місті – Южноукраїнську.

11:34 08.02.2022

Правила пожежної безпеки, які повинен знати кожен!

У 2021 році в Южноукраїнській ОТГ виникло 45 пожеж, з них 14 у житловому секторі. З початку 2022 року на території Вознесенського району виникло 7 пожеж у приватних житлових будинках, загинуло 4 особи.

11:13 01.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора