A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Новини

Підтримка грудного вигодовування – в основі національної політики, дружньої до сім’ї

Щорічно з 1 по 7 серпня проходить Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування, до проведення якого залучається і Україна. Акція проводиться з метою популяризації та підтримки природного вигодовування дітей для пожвавлення та відновлення втраченої традиції – годування дітей грудьми. Дата проведення Тижня підтримки грудного вигодовування обрана невипадково, адже в цей день у 1990 році була прийнята Декларація про захист, заохочення та підтримку грудного вигодовування.

09:37 29.07.2021

Подяка трудовому колективу "Юженергобуд"

Адміністрація КНП «Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні» висловлює подяку трудовому колективу «Юженергобуд» за надання 3 функціональних трисекційних ліжок з матрасами в палату для учасників АТО та ветерани війни хірургічного відділення. За допомогу в доставці та розвантаженні особлива подяка депутатам Южноукраїнської міської ради Жанні Кривіцькій, Денису Кравченку та Дмитру Мірошнику.

08:49 28.07.2021

Харчування донорів

         Керуючись ч.3 ст.20 Закону України від 30.09.2020 №931-ІХ «Про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові», що у день безоплатної донації крові та/або компонентів крові донор забезпечується безоплатним харчуванням за рахунок коштів суб’єкта, який здійснює заготівлю, переробку, тестування, зберігання, розподіл або реалізацію донорської крові та компонентів крові, за місцем забору крові та/або компонентів крові.

15:09 27.07.2021

Як зробити щеплення дитині?

Вакцинація – найефективніший метод захисту від інфекційних захворювань, що створює в організмі імунітет проти хвороби. Це не є гарантією захисту від ураження, але набагато знижує ризики та запобігає ускладненням. Незалежно від того, чи проводиться вакцинація згідно календаря чи за індивідуальним графіком, порядок та інтервали між щепленнями визначаються згідно зафіксованих законодавчо нормативів і чітко прописані в календарі профілактичних щеплень. Консультацію з приводу термінів та умов проведення вакцинаціі, про обов'язкові та факультативні вакцинації можна отримати у свого дільничого (сімейного) лікаря.

09:52 22.07.2021

22 липня - Всесвітній день мозку

Сьогодні, 22 липня, відзначається Всесвітній день мозку. Тож саме час згадати про роль цього органу і те, як покращити його роботу. Мозок є головним органом центральної нервової системи. Необхідно піклуватися про нього, дотримуючись здорового способу життя: відмовитися від шкідливих звичок, пам’ятати про фізичні вправи, прогулянки на свіжому повітрі, здоровий сон та відпочинок, збалансоване харчування. Зокрема, за інформацією фахівців Центру громадського здоров’я МОЗ України, для покращення розумової активності підходять такі продукти як:

08:46 22.07.2021

Здоровий спосіб життя: декілька порад для підтримки свого здоров'я

Чи можливо зберегти молодість не лише душевну, а й фізичну? Хтось вважає це нереальним, тому з віком забуває, наскільки важливим є здорове харчування та фізична активність. Здоровий спосіб життя – це не про суворі дієти та виснажливі заняття  у спортзалі. Ось декілька порад для підтримки свого здоров'я.

08:30 21.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора