A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Новини

Рекомендації для осіб,які потребують консультації лікаря

Свідома самоізоляція та обмеження прямого контакту зі скупченнями людей - єдиний надійний спосіб убезпечити себе та оточуючих від ГРВІ та COVID-19. Саме тому,мінімізувати ризики подальшого зараження не лише пацієнтів,а й працівників медичної галузі - має бути пріоритетною політикою виключно всіх закладів охорони здоров’я України. Варто відзначити,що пацієнти з першими ознаками захворювання взагалі не повинні відвідувати лікарню,щоб не заразити медичний персонал та інших відвідувачів.

09:25 24.03.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 23 березня в Україні 73 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 26 нових випадків.

10:44 23.03.2020

Експрес-тести на коронавірус будуть проводити у випадку підозри на COVID-19 тільки лікарі визначених закладів охорони здоров’я

У випадку, якщо у вас є ознаки гострого респіраторного захворювання  – телефонуйте до свого сімейного лікаря.  Екстрена медична допомога виїжджає тільки на ургентні випадки. Медичні працівники екстреної допомоги НЕ будуть проводити тест на COVID-19.

08:35 23.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора