A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Новини

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» доводить до відома мешканців громади інформацію щодо переліку лабораторних досліджень

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» доводить до відома мешканців громади інформацію щодо переліку лабораторних досліджень, які проводяться в клініко-діагностичній лабораторії лікарні безкоштовно. За направленням сімейного лікаря безкоштовно проводяться слідуючи аналізи: загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою, загальний аналіз сечі, холестерин, глюкоза.

12:39 17.12.2021

З 19 жовтня в КНП «Южноукраїнській міській багатопрофільній лікарні» пологове відділення  відновило свою роботу.

           З 19 жовтня в КНП «Южноукраїнській міській багатопрофільній лікарні» пологове відділення  відновило свою роботу. В пологовому відділенні було проведено ремонтні роботи, а саме було відремонтовано та замінено: Душова кімната (заміна віконного та дверного блоку, заміна облицювальної плитки на стінах та на підлозі, встановлено душові кабіни та сантехника, трубопроводу водопостачання); Санітарна кімната (пристосована для  мало мобільних груп населення та заміна дверного блоку, санітарно-технічні та електротехнічні прилади, трубопроводу водопостачання); Клизмова кімната ( заміна облицювальної плитки на стінах та на підлозі, заміна дверного блоку).

16:06 19.10.2021

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює подяку депутатам Южноукраїнської міської ради.

               Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює подяку депутатам Южноукраїнської міської ради, а саме: Мартинко А.В., Шикерській В.Л., Костову А.І., Рибаковій Л.А., Стоянову О.О., Акуленку О.А., Сабанюк А.В., Онищенку С.О., Хлобистовій В.В., Миронюку О.С., які виділили кошти з Фонду міської ради на матеріальну благодійну допомогу.

17:11 05.10.2021

21 жовтня 2021 року на базі жіночої консультації КНП «ЮМБЛ» відбудеться прийом у лікаря репродуктолога.

Шановні жителі  міста Южноукраїнськ, 21 жовтня 2021 року на базі жіночої консультації  за адресою Миру 3,  відбудеться прийом у лікаря репродуктолога з інституту «Мати та дитина» м. Київ.

16:08 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора