A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Новини

Важливі факти про шоколад

Молочний, чорний, білий, з горішками чи родзинками… Видів шоколаду існує безліч та кожен з нас має свій улюблений. Сьогодні у Всесвітній день шоколаду ми хочемо розповісти кілька важливих фактів про цей продукт. Це допоможе вам зробити вибір на користь чи, навпаки, проти шоколаду. 

11:46 19.07.2021

Подяка за надану допомогу

          Адміністрація КНП «ЮМБЛ» висловлює слова подяки за надану допомогу в придбанні для лікарні вертикальних жалюзів для конференц-залу депутату Южноукраїнської міської ради Мартинко Антоніні Валеріївні, за набори постільної білизни для операційного блоку  депутату Южноукраїнської міської ради Пелюху Миколі Олександровичу, за встановлення пластикових вікон в кабінеті електрокардіограми депутату Южноукраїнської міської ради  Шикерській Вірі Леонідівні!

10:28 16.07.2021

З Днем бухгалтера!

            День бухгалтера та аудитора в Україні у 2021 році відзначається 16 липня. Дата свята вибрана не випадково - цього дня в 1999 році був прийнятий Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

10:03 16.07.2021

ДОНОРСТВО КРОВІ ТА ЇЇ КОМПОНЕНТІВ

Кожні кілька секунд хтось у світі потребує крові. І саме добровільна та регулярна пожертва крові від донорів рятує мільйони життів щороку.

15:17 15.07.2021

Найпоширеніші фейки про вакцинацію від COVID-19

Вакцинація – це єдиний ефективний спосіб подолання пандемії COVID-19. Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби. А з цією метою потрібно, аби щонайменше 70% дорослого населення імунізувалися.

08:33 15.07.2021

Як правильно охолоджуватися у спеку?

Спека — дуже серйозна загроза для вашого життя. Через аномально високі температури минулого тижня в Канаді померли сотні людей. Головна причина — тепловий удар. Тому розповідаємо як під час спекотної погоди правильно охолоджуватися і при цьому не захворіти чи отримати травми.

13:40 07.07.2021

Зустріч з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області

06.07.2021 року в конференц-залі відбулася зустріч колективів КНП «ЮМБЛ» та НКП «ЮУ МЦПМСД» з представниками Миколаївського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області. Пономаренко Олена Ігорівна, Мохоньок Лариса Леонідівна, Кротова Алла Володимирівна провели роз’яснюючи роботу щодо реабілітаційного лікування застрахованих осіб після хвороб, травм, операцій, а також, актуальних на сьогодні, постковідних станів у пацієнтів стаціонарного лікування.          Особливо детально розглядалися питання щодо правильності оформлення направлення на санаторне лікування.      Представники Фонду соціального страхування особливо наголошували на тому, що кожен застрахований пацієнт стаціонарного лікування, який потребує реабілітації після загострення хвороби, має право на безоплатне перебування в профільному санаторії.  

15:58 06.07.2021

КНП "ЮМБЛ" має сторінку на Facebook

Для поширення актуальних новин, порад та роз'яснень КНП "ЮМБЛ" має сторінку на Facebook. Підтримайте, буль-ласка, нас своїми поширеннями та розкажіть друзям!  https://www.facebook.com/groups/knpyumbl

15:15 06.07.2021

6 липня - Всесвітній день кардіолога

6 липня святкується Всесвітній День кардіолога - лікаря, який рятує життя людей, змушуючи їх серця працювати злагоджено і правильно. Кардіолог - людина, з яким рано чи пізно стикаються всі, адже близько 90% захворювань у сучасному світі пов'язано зі станом і роботою серцево-судинної системи.

15:09 06.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора