A A A K K K
людям із порушенням зору
Южноукраїнська Міська Багатопрофільна Лікарня
Комунальне Некомерційне Підприємство

Новини

Робота лікарні в перший квартал 2022 року.

За перший квартал 2022 року в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» нашими лікарями було проведено 267 операцій, проліковано 1220 пацієнтів.

14:27 03.05.2022

Окремі слова подяки хочеться вчергове сказати людям, які з перших днів війни не стояли осторонь та допомагали!

 В цей тяжкий час, кожен українець робить все можливе аби наблизити нашу перемогу над ворогом. І не останнє місце в цій нашій нелегкій боротьбі займають волонтери, благодійники і прості пересічні громадяни країни. В нашій громаді, як виявилось, кожен вболіває за країну та намагається допомогти. 

08:28 03.05.2022

Висловлюємо щиру подяку гуманітарному штабу народного депутата України Артема Черноморова

Висловлюємо щиру подяку гуманітарному штабу народного депутата України Артема Черноморова за підтримку в цей нелегкий час. Завдяки Вашій допомозі наша лікарня отримала необхідні ліки, перев’язувальні матеріали та засоби гігієни.

11:04 27.04.2022

Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює  подяку  за допомогу

Взаємопідтримка завжди була властива українському народу. Адміністрація КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» висловлює  подяку  за допомогу організаціям: «Мирне небо», «Берегиня», «Вінницька торгова-промислова палата», а також міській владі, громадській приймальній Артема Чорноморова, профспілці Южно-Української АЕС, волонтерам міста. У цей нелегкий час ви залишаєтесь з нами.

08:28 29.03.2022

Чому не працює кабінет комп’ютерної томографії?

На жаль, з початком війни в країні, в КНП «ЮМБЛ» призупинено роботу кабінету комп’ютерної томографії на невизначений час. Наразі кабінет не може працювати через відсутність запчастин для апарату. Про подальшу роботу кабінету комп’ютерної томографії  слідкуйте за новинами на сторінці лікарні.

13:42 25.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора